MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do...
fot. Sergii Baibak/Getty Images

Jakie grzyby można suszyć, a jakie marynować, mrozić i kisić? Zobacz, jak łatwo zrobić przetwory z grzybów na zimę. Podajemy przepisy i rady

Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do spożycia. W przypadku mrożonych i suszonych konieczna jest jednak ich obróbka przed jedzeniem – chyba, że używamy sproszkowanych jako przyprawy.

Zobacz również

Siedmiolatek przyniósł do szkoły granat. Dostał go... od ojca

NOWE
Siedmiolatek przyniósł do szkoły granat. Dostał go... od ojca

Małopolskie samorządy będą walczyły ze skutkami osuwisk. Duży zastrzyk gotówki

NOWE
Małopolskie samorządy będą walczyły ze skutkami osuwisk. Duży zastrzyk gotówki

Polecamy

Choroby dziecięce? Te wirusy są niezwykle groźne u dorosłych

Choroby dziecięce? Te wirusy są niezwykle groźne u dorosłych

Wszystkie żony Krzysztofa Ibisza. Dziennikarz trzy razy stawał na ślubnym kobiercu

Wszystkie żony Krzysztofa Ibisza. Dziennikarz trzy razy stawał na ślubnym kobiercu

Najlepszy kompot na zimę. Z przepisu babci zachowuje piękny kolor i nie pleśnieje

Najlepszy kompot na zimę. Z przepisu babci zachowuje piękny kolor i nie pleśnieje